254541

“People just adore pasta. It's a simple fact.”

Home

 Welkom bij  Meals on Wheels

Meals on Wheels is een moderne foodtrailer die zich vooral richt op het bereiden van heerlijke Italiaanse gerechten, in het bijzonder Pasta's en AntiPasti.
Meals on Wheels, dat is pure passie voor pasta
Wij bereiden de pasta´s als verse maaltijd vanuit onze pastawagen bij u op locatie.

Voor uw deur zijn we de echte eyecatcher, een echte aanwinst!
Geen snelle hap, maar eerlijke Italiaanse keukenkunst. We werken steeds met dagverse producten om zo heerlijke pastagerechten te creëren voor uw feest.

Onze pastawagen is te reserveren voor alle soorten feesten en evenementen: verjaardag, bedrijfsfeest, buurtfeest, trouwfeest, doopfeest, sportevenement, fuiven, festivals etc..


Daarnaast kunt u bij Meals on Wheels ook terecht voor diverse warme en koude buffetten en de allerlekkerste, luxe burgers met net dat beetje meer! Interesse? Kijk dan voor meer informatie en foto's in het keuzemenu aan de linkerzijde van de pagina.

 

Sfeervideo van Meals on Wheels: 


 

Benieuwd naar onze pasta's?

Meals on Wheels zal in 2016 veel terug te vinden zijn op festivals, evenementen, foodtruck happenings en tuinen in  België en Nederland.
Houd de 'Festivals' pagina  in de gaten!


Een feestje gepland?

Vul dan ons contactformulier in op de pagina ´Contact´ of stuur een e-mail naar thomas.achten@live.be, zodat de datum voor uw feest kan worden ingepland!


Graag tot ziens!